Evenementenarchief

juni 2024

Per 1 juli 2024 geldt de verplichte actieve transparantie bij nieuwe (schade)verzekeringen voor particulieren. Je moet de consument dan vóór het afsluiten van een nieuw contract informeren over de dienstverlening die hij van jou mag verwachten en de hoogte van de provisie.
06-06-2024
Webinar
In het webinar ‘Winnen met je Bedrijf Zonder Jezelf te Verliezen’ duikt Janine Oskam diep in de kern en de oorzaak van de uitdagingen waar je als tussenpersoon dagelijks mee geconfronteerd wordt. Als voormalig assurantietussenpersoon begrijpt Janine als geen ander met welke uitdagingen en valkuilen je te maken hebt. In dit webinar laat zij zien waar de knelpunten in je bedrijf zitten en hoe je deze kan aanpakken.
04-06-2024
Webinar

april 2024

In april en mei organiseren wij 6 sessies over actieve provisietransparantie. Tijdens deze sessies vertellen we je hoe met de nieuwe regels om te gaan en laten we je zien welke kansen deze je bieden. Met de tools en de informatie uit de sessie kun je direct starten met het implementeren van actieve provisietransparantie binnen jouw organisatie. Zorg dus dat je erbij bent!
19-04-2024
Bijeenkomsten
Op 17 april organiseren wij een Jong Management bijeenkomst. Deze bijeenkomst staat in het teken van het ontmoeten van vak- en leeftijdsgenoten, het uitwisselen van ervaringen en een hoop gezelligheid.
17-04-2024
Bijeenkomsten
Ontmoeten, praten met collega’s, elkaar inspireren en leren van elkaar, het zijn belangrijke redenen om lid te zijn van Adfiz. Samen bereik je meer. Op 16 april vindt de clusterbijeenkomst Limburg/Midden-Oost Brabant plaats. Met dit keer een interessante sessie:  Hoe verslaan de kleine assurantiekantoren de snelgroeiende consolidators?
16-04-2024
Regiobijeenkomsten