Evenementenarchief

juni 2024

Per 1 juli 2024 geldt de verplichte actieve transparantie bij nieuwe (schade)verzekeringen voor particulieren. Je moet de consument dan vóór het afsluiten van een nieuw contract informeren over de dienstverlening die hij van jou mag verwachten en de hoogte van de provisie.
06-06-2024
Webinar
In het webinar ‘Winnen met je Bedrijf Zonder Jezelf te Verliezen’ duikt Janine Oskam diep in de kern en de oorzaak van de uitdagingen waar je als tussenpersoon dagelijks mee geconfronteerd wordt. Als voormalig assurantietussenpersoon begrijpt Janine als geen ander met welke uitdagingen en valkuilen je te maken hebt. In dit webinar laat zij zien waar de knelpunten in je bedrijf zitten en hoe je deze kan aanpakken.
04-06-2024
Webinar

maart 2024

Op 28 maart organiseren wij het Webinar Informatie delen bij hypotheken. Hoe kun je als adviseur beschikken over up-to-date informatie om de klant ook na het afsluiten van de hypotheek te kunnen voorzien van gedegen advies?
28-03-2024
Webinar
Op 7 maart organiseren wij een webinar over het belang en gebruik van de modelbrief Collectieve waardeoverdracht. Het gebruik van de modelbrief draagt bij aan standaardisatie en het efficiënter maken van het traject van een collectieve waardeoverdracht.
07-03-2024
Webinar

februari 2024

Op 8 februari organiseerden wij een webinar met Bas Prins van FortyTwoAI waarin hij ons meenam in het geheim van een goede prompt en prompting engineering. Voorafgaand aan de Algemene Ledenvergadering op 15 november jl. in Baarn, gaf Bas Prins de aanwezigen al een kijkje in de ontstaansgeschiedenis en toepassingsmogelijkheden van AI. Tijdens het webinar gingen we een stap verder en praktisch aan de slag.
08-02-2024
Webinar