Print

Doe de Finfin van Adfiz wintersport-checklist voor vertrek

Geplaatst op:
Doe de Finfin van Adfiz wintersport-checklist voor vertrek

Doe de Finfin van Adfiz wintersport-checklist voor vetrek

Ga jij binnenkort de skipistes opzoeken? Dan wil je natuurlijk niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Daarom geven wij je graag wat handige tips voor vertrek.

Met een gerust gevoel op wintersport

Ga goed voorbereid op vakantie, dat helpt vervelende verrassingen voorkomen. Maak gebruik van onze handige en praktische wintersporttips. Fijne vakantie!

Check 1 – Laat je bezit veilig achter

Controleer of alle ramen en deuren dicht zijn op moment van vertrek en kijk of er geen waardevolle spullen in het zicht liggen. Haal ook even de stekkers uit het stopcontact en zet apparaten uit. En staat het gas uit en zijn de kranen dicht?

Check 2 – Val niet op als de vakantieganger in de straat

Als iedereen kan zien dat er niemand thuis is, ben je sneller een doelwit voor een inbreker. Dat kun je voorkomen. Zet bijvoorbeeld tijdschakelaars op een aantal lampen en plaats eventueel buitenverlichting met bewegingssensoren. Je kunt ook vragen of de buren hun (tweede) auto op jouw oprit willen plaatsen. En zorg dat je brievenbus niet overloopt.

Check 3 – Zorg dat je verzekeringen op orde zijn

Op skivakantie zit een ongeluk in een klein hoekje. Bedenk voor je vertrekt wat jouw risico’s zijn en of je hiervoor voldoende bent verzekerd. Denk bijvoorbeeld aan ongevallen, ziektekosten in het buitenland, pechhulp, je ski-uitrusting.

Check 4 – Vergeet je papieren niet

Heb je je geldige ID, rijbewijs en het kentekenbewijs ingepakt? En je verzekeringspas, boekingsformulieren en eventuele tickets of reisdocumenten? Denk ook aan een lijst met belangrijke telefoonnummers in geval van nood: zoals het nummer van de alarmcentrale, je verzekeringsadviseur en de zorgverzekering.

Check 5- Zorg dat je auto wintersportklaar is

Ga je met de auto op wintersport. Zorg dan dat die wintersportklaar is. Heb je de juiste banden en inventaris? En denk eens aan een winterbeurt.

Check 6 – Laat thuisblijvers weten waar je bent

Een kleine moeite maar groot gemak. Zorg voor een lijstje voor de thuisblijvers met je mobiele nummer, het adres en telefoonnummer van je vakantieverblijf. Schrijf ook belangrijke (polis)nummers van verzekeringen (inboedel, opstal), paspoorten en bankpasjes voor ze op.

Categoriën: Particulier , Vakantie

Geef je reactie!

Wat je invoert bij "naam" wordt boven je reactie getoond.

Info: Als je al een account hebt, log dan in via de volgende link:  Inloggen op Finfin van Adfiz
Dit veld hoeft u niet in te vullen
Visitor  Visitor
Visitor  Visitor
- 7 okt 01:51  Antwoord
Hi there!
Visitor  Visitor
- 25 mei 18:14  Antwoord
Hi there!
Visitor  Visitor
- 20 dec 03:12  Antwoord
Hi there!
Inzicht is de belangrijkste succesfactor bij het nemen van financiële beslissingen. Met Finfin van Adfiz kun je je oriënteren en informeren voor het nemen van deze beslissingen.

Finfin van Adfiz nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Finfin van Adfiz nieuwsbrief en ontvang iedere 2 weken artikelen en handige tips over financiën!

Dit veld hoeft u niet in te vullen
loading
Je persoonlijke gegevens worden veilig opgeslagen en alleen gebruikt volgens ons privacy statement.
loading
38
Hoi!
Wat vind je van deze pagina?