Print

Let je als bedrijf niet goed op? Dan ben je een doelwit voor cybercrime.

Let je als bedrijf niet goed op? Dan ben je een doelwit voor cybercrime.

Uit onderzoek is gebleken dat 75% van de websites onvoldoende beveiligd is, dit treft ook het MKB. Inbreuk op de digitale bedrijfsvoering van ondernemers komt dus vaak voor. De gevolgen hiervan zijn desastreus; voor klant en bedrijf. Benieuwd naar de veiligheid van jouw bedrijfsvoering? Voer dan de Cyber Risico Scan uit >  

Elke maand worden wereldwijd zo’n 500 nieuwe kwetsbaarheden gevonden in hard- en software. Naast de 70.000 kwetsbaarheden die al bestaan. De Cyber Risico Scan, die ook wordt ingezet door ethische hackers, geeft een onafhankelijke analyse, die de kwetsbaarheden van jouw organisatie helder maakt. De scan en rapportages zijn zo opgezet dat ze ook te gebruiken zijn door niet-technici. Voorkom dat kwaadwillenden jouw bedrijfsdata gijzelen en jij opdraait voor de gevolgen van een datalek.

Met deze Scan ontvang je snel en eenvoudig een rapport waarmee jij en/of je IT-leverancier aan de slag kunnen om jouw website veiliger te maken en zo het online zakendoen te verbeteren.

De Cyber Risico Scan t.w.v. €300,- wordt jou tijdelijk kosteloos aangeboden door MKB-Nederland en VNO-NCW, gesteund door het ministerie van Economische Zaken en het ministerie van Veiligheid en Justitie.

Categoriën: Zakelijk , Schade
Inzicht is de belangrijkste succesfactor bij het nemen van financiële beslissingen. Met Finfin van Adfiz kun je je oriënteren en informeren voor het nemen van deze beslissingen.

Finfin van Adfiz nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Finfin van Adfiz nieuwsbrief en ontvang iedere 2 weken artikelen en handige tips over financiën!

Dit veld hoeft u niet in te vullen
loading
Je persoonlijke gegevens worden veilig opgeslagen en alleen gebruikt volgens ons privacy statement.
loading