Print

Nieuw: partneraangifte voor ondernemers

Nieuw: partneraangifte voor ondernemers

De ongeveer 1,2 miljoen ondernemers die een uitnodiging voor het doen van aangifte inkomstenbelasting hebben ontvangen, hoeven er niet alleen voor te staan. Want hebben ze een partner, dan kunnen ze nu samen aangifte doen. Dit gebeurt niet langer via de digitale ondernemersportal, maar langs het particuliere kanaal. Een deel van de aangifte is vooraf ingevuld.

De inkomstenbelasting kun je van dinsdag 1 maart 2016 tot zondag 1 mei 2016 doen. Om de systemen van de belastingdienst niet te overbelasten, is de aangiftetermijn verruimd van 1 maand (plus 5 extra dagen) in 2015 tot 2 maanden nu. Uitstel aanvragen kan natuurlijk ook. Denk dan wel aan de belastingrente.

Wanneer ben je verplicht om aangifte te doen? Waar moet je rekening mee houden? Welke papieren moet je bij de hand hebben en hoe kun je de aangifte leuker maken? Finfin van Adfiz helpt je op weg >>.

Categoriën: Zakelijk , Belasting
Inzicht is de belangrijkste succesfactor bij het nemen van financiële beslissingen. Met Finfin van Adfiz kun je je oriënteren en informeren voor het nemen van deze beslissingen.

Finfin van Adfiz nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Finfin van Adfiz nieuwsbrief en ontvang iedere 2 weken artikelen en handige tips over financiën!

Dit veld hoeft u niet in te vullen
loading
Je persoonlijke gegevens worden veilig opgeslagen en alleen gebruikt volgens ons privacy statement.
loading