Print

Onze hypotheekadviseurs genomineerd voor ‘Beste Advies’ Hypotheek Award 2015

Door:
Onze hypotheekadviseurs genomineerd voor ‘Beste Advies’ Hypotheek Award 2015

We zijn trots dat de (hypotheek)adviseurs van Adfiz zijn genomineerd voor de ‘Beste Advies’ Hypotheek Award 2015’! Op woensdag 11 februari 2015 wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens het 24e Hypotheek Event in Almere. 

Het is voor veel consumenten lastig om te bepalen wat er allemaal komt kijken bij een hypotheek. Wat is mogelijk en waar moet je op letten? Daarom vragen de meeste consumenten een hypotheekgesprek aan. Dit kan rechtstreeks bij een geldverstrekker, maar ook bij een onafhankelijk adviseur. Voor de Hypotheken Award 2015 beoordeelden de consumenten beide soorten adviesgesprekken.

Op basis van de uitkomsten van deze onderzoeken is een ranglijst opgesteld. De beste drie zijn genomineerd. Onze adviseurs nemen het op tegen ING en De Hypotheekshop. De Hypotheken Awards zijn een initiatief van onderzoeksbureau GfK en IIR.

Categoriën: Particulier , Adfiz , Huis kopen
Inzicht is de belangrijkste succesfactor bij het nemen van financiële beslissingen. Met Finfin van Adfiz kun je je oriënteren en informeren voor het nemen van deze beslissingen.

Finfin van Adfiz nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Finfin van Adfiz nieuwsbrief en ontvang iedere 2 weken artikelen en handige tips over financiën!

Dit veld hoeft u niet in te vullen
loading
Je persoonlijke gegevens worden veilig opgeslagen en alleen gebruikt volgens ons privacy statement.
loading