Print

Quiz & win! Wat weet jij over pensioen?

Quiz & win! Wat weet jij over pensioen?

Quiz & win! Wat weet jij over pensioen? 

Hoeveel % van je laatst verdiende inkomen geldt als richtlijn voor een goed pensioen? Is je werkgever verplicht om een pensioen te bieden? En welke factoren hebben allemaal hoogte op je pensioen? Doe de quiz, test je pensioenkennis, maak kans op spannend uitje en ontvang direct handige informatie over pensioenen! De quiz is te vinden via: https://www.adfiz.nl/finfin/pensioenquiz-test-2016

Met deze quiz wil Adfiz, de branchevereniging van financieel adviseurs, bijdragen aan het vergroten van de pensioenbewustzijn (dit jaar op 1, 2 en 3 november) in Nederland. De vragen in de quiz maken duidelijk dat het belangrijk is tijdig stil te staan bij hoe goed jouw pensioen is geregeld . Na deelname krijg je objectieve financiële voorlichting op Adfiz.nl en per e-mail, zoals een pensioencheck en tips hoe je je pensioen kunt verbeteren. Ook kan je anoniem en zonder kosten een vraag over pensioen stellen aan onafhankelijk financieel adviseurs. Je krijgt zo perspectief om daadwerkelijk in actie te komen.

Categoriën: Particulier , Pensioen
Inzicht is de belangrijkste succesfactor bij het nemen van financiële beslissingen. Met Finfin van Adfiz kun je je oriënteren en informeren voor het nemen van deze beslissingen.

Finfin van Adfiz nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Finfin van Adfiz nieuwsbrief en ontvang iedere 2 weken artikelen en handige tips over financiën!

Dit veld hoeft u niet in te vullen
loading
Je persoonlijke gegevens worden veilig opgeslagen en alleen gebruikt volgens ons privacy statement.
loading