Print

Test & Win: Welke bijbaan past bij jou na je pensioen?

Test & Win: Welke bijbaan past bij jou na je pensioen?

Welke bijbaan past bij jou na je pensioen? Doe de bijbaantest en maak kans op een tablet.

Met deze test wil Adfiz, de branchevereniging van financieel adviseurs, bijdragen aan het vergroten van de pensioenbewustzijn in Nederland. De vragen in de bijbaantest maken duidelijk dat het belangrijk is tijdig stil te staan bij hoe goed jouw pensioen is geregeld . Na deelname krijg je objectieve financiële voorlichting op Adfiz.nl en per e-mail, zoals een pensioencheck en tips hoe je je pensioen kunt verbeteren. Ook kan je anoniem en zonder kosten een vraag over pensioen stellen aan onafhankelijk financieel adviseurs. Je krijgt zo perspectief om daadwerkelijk in actie te komen.

De quiz is ook te vinden via: http://a.pgtb.me/9BGzgS/jD6Pb

Adfiz

Inzicht is de belangrijkste succesfactor bij financiële beslissingen. Omdat je als klant niet weet wat je niet weet is het verstandig om een onafhankelijk adviseur te raadplegen. Adfiz is de branchevereniging van onafhankelijke financiële adviseurs. Onder de noemer Finfin van Adfiz geven we de klant dat inzicht.

Categoriën: Particulier , Pensioen , Tips , Adfiz
Inzicht is de belangrijkste succesfactor bij het nemen van financiële beslissingen. Met Finfin van Adfiz kun je je oriënteren en informeren voor het nemen van deze beslissingen.

Finfin van Adfiz nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Finfin van Adfiz nieuwsbrief en ontvang iedere 2 weken artikelen en handige tips over financiën!

Dit veld hoeft u niet in te vullen
loading
Je persoonlijke gegevens worden veilig opgeslagen en alleen gebruikt volgens ons privacy statement.
loading