Print

Test: Welke pensioenbijbaan past bij jou?

Door:
Test: Welke pensioenbijbaan past bij jou?

Drie op de vier Nederlanders bouwen minder pensioen op dan ze eigenlijk zouden willen. Hoe zorg je dan toch voor voldoende inkomen na je pensioen? Een bijbaan is de oplossing! Heb jij straks een tekort? Ontdek welke bijbaan bij je past. Doe de test, en maak direct kans op een kasteelovernachting.

Met deze campagne wil Finfin, wegwijzer voor betere financiële keuzes, bijdragen aan het vergroten van de pensioenbewustzijn in Nederland. De boodschap dat je later mogelijk een probleem hebt als je nu niets aan je pensioen doet krijgt met de pensioenbijbaan een gezicht. Daarnaast is er een korte pensioenquiz. De vragen in de quiz maken duidelijk dat het belangrijk is tijdig stil te staan bij hoe goed jouw pensioen is geregeld . Na deelname krijg de deelnemer objectieve financiële voorlichting op finfin.nl en per e-mail, zoals een pensioencheck en tips hoe je je pensioen kunt verbeteren. Ook kan de bezoeker anoniem en zonder kosten een vraag over pensioen stellen aan onafhankelijk financieel adviseurs. Bezoekers krijgen zo perspectief om daadwerkelijk in actie te komen.

Meedoen?

Meedoen aan de test kan via: http://a.pgtb.me/Jhr51V/gK8Ww
De quiz is te vinden via: http://a.pgtb.me/Bh9hmQ/gK9cc

Adfiz en Finfin


Finfin geeft objectieve informatie bij het maken van financiële keuzes. Wat is belangrijk en waar moet je op letten? Zo kun je je zelfstandig oriënteren en van daaruit bepalen wat je wel en niet weet, wat je wel en niet wilt en of je daar advies voor nodig hebt. Ook vind je informatie over wat een adviseur voor je kan doen, welke voordelen je dat op kan leveren en waar je op moet letten bij je keuze voor een adviseur. Finfin is een initiatief van Adfiz, branchevereniging voor financieel adviseurs.

Categoriën: Particulier , Pensioen
Inzicht is de belangrijkste succesfactor bij het nemen van financiële beslissingen. Met Finfin van Adfiz kun je je oriënteren en informeren voor het nemen van deze beslissingen.

Finfin van Adfiz nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Finfin van Adfiz nieuwsbrief en ontvang iedere 2 weken artikelen en handige tips over financiën!

Dit veld hoeft u niet in te vullen
loading
Je persoonlijke gegevens worden veilig opgeslagen en alleen gebruikt volgens ons privacy statement.
loading