Print

Twee derde geeft aan matig of slecht pensioen te hebben

Twee derde geeft aan matig of slecht pensioen te hebben

Ongeveer twee derde van de deelnemers aan de Facebook-campagne van Finfin geeft aan zijn pensioen matig of slecht geregeld te hebben. De campagne, die bij ruim 150.000 mensen onder de aandacht kwam, prikkelt mensen die nog niet bezig zijn met hun pensioen om toch over hun pensioen na te denken. De actie startte tijdens de Pensioen3Daagse (28,29 en 30 oktober).

Met de campagne draagt Finfin van Adfiz bij aan het vergroten van pensioenbewustzijn in Nederland. De boodschap dat je later mogelijk een probleem hebt als je nu niets aan je pensioen doet krijgt een gezicht met de introductie van de pensioenbijbaan. Daarnaast is er een korte pensioenquiz. De vragen in de quiz maken duidelijk dat het belangrijk is tijdig stil te staan bij hoe goed jouw pensioen is geregeld . Na deelname krijgt de deelnemer objectieve financiële voorlichting op  finfin.nl, het voorlichtingsplatform van Adfiz. Bezoekers kunnen daar een pensioencheck doen en krijgen tips hoe je je pensioen kunt verbeteren. Ook kan de bezoeker anoniem en zonder kosten een vraag over pensioen stellen aan onafhankelijk financieel adviseurs. Bezoekers krijgen zo perspectief om daadwerkelijk in actie te komen.

De test en quiz blijven te spelen  
Meedoen aan de test kan via: http://a.pgtb.me/Jhr51V/gK8Ww

De quiz is te vinden via: http://a.pgtb.me/Bh9hmQ/gK9cc

Adfiz van Finfin

Finfin geeft objectieve informatie bij het maken van financiële keuzes. Wat is belangrijk en waar moet je op letten? Zo kun je je zelfstandig oriënteren en van daaruit bepalen wat je wel en niet weet, wat je wel en niet wilt en of je daar advies voor nodig hebt. Ook vind je informatie over wat een adviseur voor je kan doen, welke voordelen je dat op kan leveren en waar je op moet letten bij je keuze voor een adviseur. Finfin is een initiatief van Adfiz, branchevereniging voor onafhankelijk financieel adviseurs.

Categoriën: Particulier , Pensioen
Inzicht is de belangrijkste succesfactor bij het nemen van financiële beslissingen. Met Finfin van Adfiz kun je je oriënteren en informeren voor het nemen van deze beslissingen.

Finfin van Adfiz nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Finfin van Adfiz nieuwsbrief en ontvang iedere 2 weken artikelen en handige tips over financiën!

Dit veld hoeft u niet in te vullen
loading
Je persoonlijke gegevens worden veilig opgeslagen en alleen gebruikt volgens ons privacy statement.
loading