Agenda

november 2021

De afhankelijkheid van digitale processen in de financiële sector neemt toe, net zoals het aantal gerichte cyberaanvallen op financiële organisaties. Tijdens de coronacrisis heeft digitalisering in het dagelijkse werk nog een enorme versnelling doorgemaakt. Europa was echter voor corona al hard aan het werk met een verordening om de digitale weerbaarheid van ondernemingen in de financiële sector te vergroten (DORA). Tijdens dit Zakelijk Platform webinar blikken we met de AFM vooruit op bestaande en aankomende regelgeving zodat je hier tijdig op kunt voorbereiden.
01-11-2021
Webinar
Een vereniging zijn we samen, daarom is jouw stem belangrijk! Woensdag 3 november is het weer zover; de Algemene Ledenvergadering. Na een periode van elkaar online ontmoeten, is het tijd om elkaar weer écht te ontmoeten. We kijken er ontzettend naar uit.
03-11-2021
Bijeenkomsten
Een vereniging zijn we samen, daarom is jouw stem belangrijk! Woensdag 3 november is het weer zover; de Algemene Ledenvergadering. De ALV is er om jou de mogelijkheid te geven mee te denken, te praten en te stemmen over de toekomst en het beleid van onze vereniging. Zorg daarom dat je erbij bent. Om iedereen de kans te geven een stem uit te brengen, bieden we de ALV ook hybride aan. Dat betekent dat je, als je niet fysiek aanwezig kunt of wilt zijn, je toch online je stem kunt uitbrengen. Let op; online deelname is alleen mogelijk aan de ALV (15.45 uur – 17.30 uur). De rest van het programma is alleen fysiek.
03-11-2021
Bijeenkomsten
Zoals gebruikelijk opent Adfiz het verzekeringsbranchejaar op de tweede donderdag van januari met de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst. De NJB is een uitgelezen kans voor je om met vertegenwoordigers van aanbieders, stakeholders en uiteraard collega-leden in gesprek te gaan. Zet je het vast in je agenda? Verdere informatie volgt.
13-01-2022
Bijeenkomsten
Donderdag 7 april 2022 staat het Particulier Platform op de agenda. Noteer je deze datum alvast in je agenda? Verdere informatie volgt.
07-04-2022
Bijeenkomsten
}
Jong Management bijeenkomst