Agenda

juni 2023

Adfiz dat zijn we met z'n allen. Daarom is de Algemene Ledenvergadering – deze keer op 7 juni – altijd een belangrijk moment. Zoals je van ons gewend bent organiseren we vooraf een inspiratiesessie. Deze keer hebben we Rob van Erp, universitair docent Risico Management aan de UvA en Chief Risk Officer bij netbeheerder Stedin, bereid gevonden om te komen praten over nut en noodzaak van duurzame ontwikkeling.
07-06-2023
Bijeenkomsten
Op 12 juni om 12.00 uur organiseert Adfiz in samenwerking met de Noordelijke Hogeschool Stenden (Leeuwarden) een webinar over duale hbo-leertrajecten. Tijdens dit webinar informeren we je over deze nieuwe opleidingsvariant en hoe je hier gebruik van kunt maken voor de instroom van nieuwe medewerkers.
12-06-2023
Webinar

september 2023

Het nieuwe Adfiz Najaarsevent, verdere info volgt.
20-09-2023
Bijeenkomsten

oktober 2023

Ontmoeten, praten met collega’s, elkaar inspireren en leren van elkaar, het zijn belangrijke redenen om lid te zijn van Adfiz. Samen bereik je meer. Hierbij nodig ik je dan ook graag uit voor onze regiobijeenkomst op 3 oktober. Wij ontmoeten je graag!
03-10-2023
Regiobijeenkomsten
In 2023 organiseren wij iedere derde donderdag van de maand een online moment met de branchevereniging, in de vorm van een webinar of koffiebreak. Tijdens deze online bijeenkomst willen we je bijpraten over onderwerpen die ons en onze branche raken: de ene keer uit de actualiteit, weer een andere keer over de lobby of een belangrijk dossier. Om de bijeenkomsten zo actueel mogelijk te houden, kiezen we het thema ruim een maand van te voren en houden we je hiervan op de hoogte via de ledenberichten.
19-10-2023
Webinar
}