Ruimte om te ondernemen

De maatschappij verandert: social media, big data, mobiel, kunstmatige intelligentie, duurzaamheid, deel-economie. Stuk voor stuk impactvolle trends die vragen om vernieuwing van financiële dienstverleningsconcepten, waar de klant van morgen zich thuis bij voelt. De noodzakelijke innovatie en kwaliteit vraagt om ondernemers met visie en lef en een goed ondernemersklimaat.

Netwerk van ondernemers

Met Adfiz staan ondernemers er niet alleen voor. De branchevereniging is aanjager van vernieuwing zonder op de stoel van de individuele ondernemer te gaan zitten. Adfiz faciliteert een vertrouwd netwerk van goede ondernemers. We inspireren elkaar en slijpen onze visie op de toekomst. We delen kennis en ervaringen. Ondernemers sparren, spiegelen en prikkelen elkaar.

Ondernemersklimaat

Adfiz zet zich in voor een goed ondernemersklimaat. De financiële sector is een markt waar de overheid klanten meer dan gemiddeld wil beschermen. Wij pleiten voor passende wet- en regelgeving, die de ondernemer niet onnodig inperkt, en die aandacht heeft voor verschillen tussen de particuliere en zakelijke markt. Dat vraagt onder meer om

  • Consistentie en continuïteit in regelgeving
  • Meer heldere open normen dan strikte regels
  • Meer cultuur en ethiek dan administratief toezicht