Alle ledenvoordelen

Exclusieve toegang tot het Wft-portaal
Advies

Voldoe overzichtelijk aan wet- & regelgeving met je exclusieve toegang tot het Wft-portaal.

Eerste hulp bij SWO
Advies

Meer dan 60 beoordeelde samenwerkings-overeenkomsten. Zo weet je precies waar je op moet letten in de samenwerking met verzekeraars.

Onbeperkt gebruik modelcontracten
Advies

Maak duidelijke afspraken met je klant over je dienstverlening en de beloning. Wij hebben voor jou een aantal modelcontracten aangemaakt.

Standaardmachtiging delen klantgegevens
Advies

Standaardmachtiging om namens je klant (persoons)gegevens op te vragen of te wijzigen bij een aanbieder.

SUREnet van SUREbusiness
Advies

Alle adviseurs die gebruik maken van SUREnet van SUREbusiness hoeven de eerste 6 maanden niets te betalen. Als extra service biedt SUREbusiness kosteloos een demo aan van het platform. Dit verzorgen zij bij u op locatie of op het hoofdkantoor in Alkmaar.

20% korting op vergelijkingssoftware
Advies

20% korting op MoneyView. Korting geldt voor alle programma's uit de Advisa en AeQuote-familie.

Uniforme uitvraagformulier WGA ERD
Advies

Uniform uitvraagformulier WGA-ERD om met één formulier bij meerdere verzekeraars offerte aan te kunnen vragen.

Korting op Advies.Expert
Advies

Online toepassing die je helpt bij adviseren. Van het onderhouden van een verzekeringsportefeuille tot slimme inventarisatiemogelijkheden voor complexe producten.

Korting op Poliskraker
Advies

Krijg 10% korting op o.a. vergelijkingsmodules cyberrisico, aov en zakelijke aansprakelijkheid.

Digitaal model AOV-advies
Advies

Het inventarisatiemodel AOV is voor de hele markt beschikbaar. Voor Adfiz-leden is er een slimme digitale variant ontwikkeld.

14 dagen gratis gebruik
Advies

FinRust is een online tool waarmee je je klanten snel inzicht biedt in de persoonlijke financiële situatie bij (vroeg)pensioen, overlijden én arbeidsongeschiktheid. Als Adfiz-lid kun je 14 dagen gratis gebruik maken van de Inzichttool en Planning & Advies van FinRust, krijg je 1 uur tool training, 1 uur ondersteuning bij een praktijkcasus en je krijgt toegang tot webinars en demo’s.

Professioneler werken met FortNova
Advies

Bied je klant realtime inzage in actuele gegevens. Laat je klant direct wijzigingen doorgeven, schades melden en facturen betalen. Houd met FortNova meer tijd over voor advies.

Schadeverzekering vergelijker
Advies

Vergelijk schadeverzekeringen op voorwaarden en premie. Je hoeft hiervoor één keer klant- en risicogegevens in te voeren, wat een aanzienlijke tijdsbesparing oplevert.

10% korting op Onzepensioenregeling.nl
Advies

Onzepensioenregeling.nl is een online tool waarmee je de werkgever volledig kunt ondersteunen in de pensioencommunicatie richting zijn werknemers.

Succesvol aan de slag met actief klantbeheer
Advies

In de Leergang Actief Klantbeheer komt alle kennis die er bestaat op het gebied van Actief Klantbeheer bij elkaar.

Maak direct werk van proactief klantbeheer
Advies

De actieve signaleringstools en websitetools van de Nationale Hypotheekbond helpen je dagelijks op weg naar een geoliede organisatie met tevreden klanten. Deze tools sluiten naadloos aan op jouw praktijk doordat ze zijn ontwikkeld in samenwerking met financieel adviseurs.

Communicatiepakket AOV nazorg
Advies

Speciaal voor adfiz leden: communicatiepakket Guideology voor 79,50. Met deze bewezen effectieve materialen maximaliseer je je kans op succes bij het contact met jouw klant voor AOV-nazorg.

Digitaal op Maat
Advies

Tegen een gereduceerde prijs kennismaken met Digitaal op Maat zonder direct vast te zitten aan een contract.

Stapsgewijs voldoen aan de WBTR
Advies

Op eenvoudige wijze voldoen aan de nieuwe WBTR

Korting op toolkit De Scheidingsdeskundige
Advies

De toolkit van De Scheidingsdeskundige ondersteunt je om je klanten te helpen bij het zorgvuldig vastleggen van de onderlinge afspraken over interne draagplicht.

Training: Expert in sales
Advies

Wat speelt er voor jouw team en wat hebben de adviseurs nodig om (nog) beter te worden in hun vak en het commerciële rendement van jouw kantoor (nog) verder verbetert met een stijgende klanttevredenheid tot gevolg?

Korting op basislicentie van ViiZ
Advies

ViiZ heeft een systeem ontwikkeld waarbij er een indicatie van het ondernemersinkomen berekend kan worden bij meerdere hypotheekverstrekkers tegelijk.

Ledenvoordeel Lindenhaeghe
Vakbekwaamheid

Het Adfiz ledenvoordeel bij Lindenhaeghe wordt aangepast. Zodra bekend is hoe het ledenvoordeel eruit komt te zien, zullen wij dit middels een ledenbericht delen.

Korting op am:events
Vakbekwaamheid

Ontvang als Adfiz-lid korting op toegang am:events en am:signalen

Voordeel met Schade Magazine
Vakbekwaamheid

Word lid van Schade Magazine en betaal als Adfiz-lid slechts 19,95 euro per jaar. Daarnaast ontvang je de nieuwsbrief en kun je jouw kantoor in het brancheregister plaatsen.

10% korting op ANVA Academy
ANVA Academy

Anva is gestart met de ANVA Academy om ANVA gebruikers te helpen meer en beter gebruik te maken van de mogelijkheden van de software. Adfiz-leden ontvangen 10% korting op alle trainingen van de ANVA Academy.

Korting op VVP evenementen
Vakbekwaamheid

Als Adfiz-lid krijg je korting op de VVP evenementen.

5% korting bij ZIVVER e-mailbeveiliging
Ondernemerschap

Speciaal voor Adfiz-leden biedt ZIVVER een korting van 5% op de abonnementskosten van haar veilige e-mail oplossing.

Korting op data privacy assessment
Ondernemerschap

Een data privacy assessment geeft je inzicht en maakt duidelijk of er maatregelen nodig zijn om te voldoen aan de wettelijke vereisten op het gebied van privacy.

20% korting bij De Integriteitscoördinator
Ondernemerschap

De Integriteitscoördinator biedt Adfiz-leden 20% korting op de dienstverlening die kan worden afgenomen.

10% korting op de cursus Start met slimmer werken
Ondernemerschap

Tijdens de cursus leer je in 90 dagen hoe je de regie over je werkdag kunt terugpakken en zo veel tijd besparen.

10% korting Informeert.nl
Marketing

Krijg 10% korting op een moderne totaaloplossing voor je digitale klantcommunicatie. Van moderne website tot bezoekersinsights.

Webinars online marketing
Marketing

Hoe ver ben jij en is jouw kantoor met online marketing? Om je te helpen in deze nieuwe wereld geven we regelmatig webinars die ook achteraf nog te zien zijn.

Gebruik content
Marketing

..uit de Adfiz communicatie-box. Volop gratis artikelen om te delen, zoals video's, infographics, teksten en social media berichten.

Gebruik Adfiz logo
Marketing

Laat zien dat je lid van Adfiz bent. Deurbordjes, banieren, polismappen of het logo voor je eigen drukwerk en website.

15% korting op Marketing ID
Marketing

Krijg 15% korting op Marketing ID (standaard prijs is €3000,-). Het Marketing-ID is een strategisch document dat op basis van interne en externe analyses de basis voor alle marketingactiviteiten bepaald, door organisatie en doelgroep te vergelijken en bij elkaar te brengen.

Korting op de Botsograaf
Marketing

Bestel de Botsograaf in eigen huisstijl.

Actief klantbeheer
Kennisportaal

Alles wat je helpt bij Actief Klantbeheer vind je in dit dossier, zoals een stappenplan, model en softwarepakketten.

Aflossingsvrij
Kennisportaal

Hier vind je o.a. het stappenplan Aflossingsvrij. Dit helpt om actief je klanten met een aflossingsvrije hypotheek te benaderen.

Assurantiebelasting en BTW
Kennisportaal

Als adviseur/bemiddelaar heb je te maken met twee omzetgerelateerde belastingen die je (mogelijk) moet afdragen aan de Belastingdienst. Dat zijn de assurantiebelasting en BTW. Op dit kennisportaal vind je hier meer informatie over.

Cyber
Kennisportaal

In dit portaal Cyberrisico’s vind je informatie, tips en tools om als adviseur aan de slag te gaan met cyberveiligheid.

Directe Schadeafhandeling (DSA)
Kennisportaal

Sinds 1 juli is de regeling Directe Schadeafhandeling (DSA) voor particulier verzekerde personenauto’s in werking getreden. Alle kennis die we hier de afgelopen maanden met je hebben gedeeld hebben gebundeld in een dit kennisportaal.

Europa
Kennisportaal

Alles wat je moet weten over de Europese richtlijnen, zoals IDD, Mifid en MCD.

Kwaliteit
Kennisportaal

De Stuurgroep Kwaliteit heeft voor de vereniging een visie op kwaliteit in dienstverlening vastgesteld in het whitepaper “Kiezen voor Kwaliteit”. Alle informatie, documenten en hulpmiddelen die de elementen van kwaliteit uit dit paper nader invullen vind je hier.

Nationaal Regime
Kennisportaal

In dit kennisportaal vind je (bijna) alle informatie om aan de Nationaal regime regels te voldoen.

Nieuw pensioenstelsel
Kennisportaal

Naar verwachting wordt begin 2022 het definitieve wetsvoorstel voor herziening van het pensioenstelsel bij de Tweede Kamer ingediend. Om je tijdig en zo goed mogelijk te ondersteunen bij de transitie naar het nieuwe pensioenstelsel hebben we het kennisportaal Nieuw pensioenstelsel ontwikkeld.

Oekraïne en Rusland
Kennisportaal

Russische inval in Oekraïne

Privacy
Kennisportaal

De privacy regels hebben veel impact op de bedrijfsvoering. Hoe krijg je hier grip op? Wij delen dit op een eenvoudige en toegankelijke manier.

Risicomanagement
Kennisportaal

In dit portaal bieden we inzichten en tools die kunnen helpen een antwoord te geven op de veranderende wensen van de klant op het gebied van risico’s.

Sanctiewetgeving en witwassen
Kennisportaal

De aanpak van witwassen en crimineel geld staat hoog op de politieke agenda. Het is daarom belangrijk dat je beheermaatregelen treft. Wij helpen je daarbij middels dit portaal.

SFDR
Kennisportaal

In dit portaal vind je handvatten (o.a. modellen en een webinar) en informatie over de SFDR en hoe je als adviseur aan deze wetgeving kunt voldoen.

Transparantie in dienstverlening
Kennisportaal

Vanuit een sterke visie op hoe je consumenten zinvol informeert over financiële dienstverlening helpen we je met dit kennisportaal daaraan invulling te geven. Daarbij ligt de nadruk op de waarde van advies.

Duurzame Ontwikkeling
Kennisportaal

In dit kennisportaal vind je informatie die je kan helpen bij het bepalen van je rol in verduurzamingstrajecten en hoe je die rol kunt pakken. Ook vind je hier informatie over opleidingen en trainingen, bieden we informatie over eventuele samenwerkingspartners en leggen we uit waar je relevante regelgeving en informatie over subsidieregelingen kunt vinden.

Wet arbeidsmarkt in balans
Kennisportaal

Per 1 januari 2020 is de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) in werking getreden. We helpen je met uitleg, modeldocumenten en een stappenplan om te voldoen aan deze nieuwe regelgeving.

Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR)
Kennisportaal

Op 1 juli is de Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR) in werking getreden. Deze wetgeving heeft tot doel het bestuur en toezicht bij verenigingen en stichtingen te verstevigen. In dit kennisportaal vatten we de kernpunten van de WBTR voor je samen en bieden we je tools om je klanten verder te helpen.

WFT-portaal
Kennisportaal

De snelste weg naar compliance

Zorgcollectiviteiten
Kennisportaal

In dit portaal vind je antwoord op de vraag hoe je aan de gedragscode voldoet en invulling kunt geven aan waardevolle zorgcollectiviteiten door o.a. zorginhoudelijke afspraken te maken.

Zorgplicht
Kennisportaal

In dit portaal vind je o.a. de artikelenserie voor VVP, de presentatie van ons Zorgplicht-seminar en alle belangrijke modelteksten om goede afspraken met je klant te maken.