Evenementenkalender 2023

Even kijken welke evenementen er de komende maand gepland staan? Welke bijeenkomsten over hypotheken zijn er dit jaar? Is er binnenkort een groot congres waar ik veel mensen kan ontmoeten? Ik wil zelf een bijeenkomst organiseren, wat zou daar een goede datum voor zijn?

Het antwoord op die vragen vind je voortaan hier. Adfiz heeft het initiatief genomen om de evenementenkalender voor de hele branche te maken. Zo hoeft niemand meer iets te missen en weten we op tijd van elkaar wat we organiseren.

Laat jouw evenement op de kalender plaatsen

Staat jouw evenement voor 2023 niet op deze kalender? Of wil je jouw evenement voor 2024 alvast doorgeven? Meld je evenement aan via onderstaande formulier:

Evenementen aanmelden

Ons privacy statement is van toepassing.

Evenementenkalender

De evenementenkalender wordt doorlopend aangevuld. Via onderstaande link kun je de digitale evenementenkalender toevoegen aan je eigen agenda en heb je altijd het meeste actuele overzicht van de geplande evenementen voor onze branche.

 

 >> Klik hier om de evenementenkalender toe te voegen aan je eigen agenda

 

Daarnaast hebben we de actuele evenementenkalender hieronder ook inzichtelijk gemaakt: 

 

 

Fysieke Evenementenkalender

Heb je de fysieke evenementenkalender nog niet op je bureau staan of wil je extra exemplaren ontvangen voor je collega's? Je kunt de fysieke kalender kosteloos bij ons bestellen door een mail te sturen naar info@adfiz.nl.

 

Contact

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via: info@adfiz.nl of 033 - 46 43 464.