Evenementenkalender 2023

Even kijken welke evenementen er de komende maand gepland staan? Welke bijeenkomsten over hypotheken zijn er dit jaar? Is er binnenkort een groot congres waar ik veel mensen kan ontmoeten? Ik wil zelf een bijeenkomst organiseren, wat zou daar een goede datum voor zijn?

Het antwoord op die vragen vind je voortaan hier. Adfiz heeft het initiatief genomen om de evenementenkalender voor de hele branche te maken. Zo hoeft niemand meer iets te missen  en weten we op tijd van elkaar wat we organiseren.

 

Digitale Evenementenkalender

De evenementenkalender wordt doorlopend aangevuld. Via onderstaande link kun je de digitale evenementenkalender openen in je browser en heb je altijd het meeste actuele overzicht van de geplande evenementen voor onze branche.

>> Klik hier om de digitale evenementenkalender te openen.

 

Fysieke Evenementenkalender

Heb je de evenementenkalender nog niet op je bureau? Als je de fysieke evenementenkalender wilt ontvangen dan kun je die kosteloos bij ons bestellen door een mail te sturen naar info@adfiz.nl.

 

Staat jouw evenement er nog niet tussen?

Staat jouw evenement voor 2023 niet op deze kalender? Of wil je jouw evenement voor 2024 alvast doorgeven? Meld je evenement aan via onderstaande formulier:

Evenementen aanmelden

 

Ons privacy statement is van toepassing.

 

Contact

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via: info@adfiz.nl of 033 - 46 43 464.